Κλειστή μέχρι το βράδυ η Ποσειδώνος στον Άλιμο

-
Κλείνει για 24 ώρες η Ποσειδώνος και η Καλαμακίου - Εργασίες για πεζογέφυρα

Κλειστή θα παραμείνει  μέχρι τις 09.00 μ.μ. απόψε (Σάββατο) η παραλιακή λεωφόρος Ποσειδώνος, όπου γίνονται εργασίες σε πεζογέφυρα.

Οι δρόμοι έκλεισαν από χτες τις 11  το βράδυ λόγω των εργασιών και η Τροχαία δίνει ανακατευθύνσεις  οχημάτων και πεζών με αποτέλεσμα να υπάρχει συμφόρηση. Τροποποιήθηκαν επίσης τα δρομολόγια όλων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς που διέρχονται από εκεί.

Στα κλειστά τμήματα των προαναφερομένων δρόμων  απαγορεύεται η κυκλοφορία τόσο των οχημάτων, όσο και των πεζών. Ιδιαίτερη μέριμνα έχει ληφθεί για όσους κατοικούν κοντά στα εργα -θα έχουν πρόσβαση στις κατοικίες τους με ειδική όδευση.

Λόγω του μεγάλου φορτου στις λεωφόρους Ποσειδώνος και Καλαμακίου, η κίνηση των οχημάτων είναι ιδιαίτερα δυσχερής και το υπουργείο προτρέπει να αποφεύγουμε την διέλευση απο το χώρο του εργοταξίου και συστήνει να κινούμαστε απο τις λεωφόρους Αλίμου και Αμφιθέας/Ελευθερίας.

Ο δήμος Αλίμου ζητάει την κατανόηση και τη συνεργασία των κατοίκων της περιοχής προκειμένου να ολοκληρωθεί με ασφάλεια η κατασκευή του έργου και να αποδοθεί το ταχύτερο δυνατόν στη χρήση του κοινού η νέα πεζογέφυρα.

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί πλήρως και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Λ. Ποσειδώνος, περιοχής Δήμου Αλίμου, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με την Λεωφόρο Αμφιθέας έως το ύψος της συμβολής της με τον κόμβο της λεωφόρου Αλίμου.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.