Κόεν: "Απατεώνας και ρατσιστής ο Τραμπ..."

-

Ο Ντόναλντ Τραμπ απάντησε μέσω του Twitter στις πληροφορίες περί του περιεχομένου της κατάθεσης που θα δώσει σήμερα στην Βουλή των Αντιπροσώπων ο πρώην προσωπικός του δικηγόρος Μάικλ Κόεν λέγοντας ότι «λέει ψέματα για να μειώσει την ποινή του».

Ο Μάικλ Κόεν, που εκτελούσε χρέη «fixer» του Τραμπ, πρόκειται να καταθέσει ότι το πρώην αφεντικό του είναι «ρατσιστής» και «απατεώνας», ότι γνώριζε τις επαφές του συμβούλου του Ρότζερ Στόουν με την WikiLeaks κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2016 και την οργάνωση, με την φροντίδα του Τζούλιαν Ασάνζ, της μαζικής διαρροής των κλεμμένων email από την εθνική επιτροπή του Δημοκρατικού Κόμματος που θα πλήξουν την αντίπαλό του Χίλαρι Κλίντον.

Ο Μάικλ Κόεν θα καταθέσει επίσης ενώπιον Επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων ότι ο Τραμπ διηύθυνε τις διαπραγματεύσεις για ένα κατασκευαστικό πρόγραμμα στην Μόσχα και κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, όταν ισχυριζόταν δημοσίως ότι δεν έχει επιχειρηματικά συμφέροντα στην Ρωσία.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.