Κοκτέιλ αντισωμάτων της Regeneron παίρνει ο Τραμπ

-

Σημάδια εξάντλησης εμφανίζει ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος όμως είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, και λαμβάνει ως θεραπεία πολυκλωνικά αντισώματα της εταιρείας Regeneron, τα οποία αποτελούν πειραματική και μη εγκεκριμένη ακόμη θεραπεία, δήλωσε ο γιατρός του προέδρου των ΗΠΑ.

Η νέα δήλωση του γιατρού για την κατάσταση της υγείας του πλανητάρχη δόθηκε στον Τύπο μετά από δημοσίευμα των New York Times, σύμφωνα με το οποίο ο Αμερικανός πρόεδρος εμφάνισε συμπτώματα παρόμοια με αυτά ενός κοινού κρυολογήματος.

«Σήμερα το απόγευμα, ο πρόεδρος παραμένει κουρασμένος αλλά έχει υψηλό ηθικό», ανέφερε ο Σον Κόνλεϊ, ο γιατρός του Αμερικανικού προέδρου.

Πρόσθεσε ότι του χορηγήθηκε μια δόση των  8 mg από το πειραματικό κοκτέιλ έτοιμων αντισωμάτων που αναπτύσσει η φαρμακευτική εταιρεία Regeneron και το οποίο έχει δώσει ενθαρρυντικά πρώτα αποτελέσματα στις κλινικές δοκιμές που έγιναν σε μικρό αριθμό ασθενών. Λαμβάνει επίσης -όπως αναφέρει η ανακοίνωση- ψευδάργυρο, βιταμίνη D, μελατονίνη και μια ασπιρίνη την ημέρα.

Οι ειδικοί εξετάζουν τον πρόεδρο και θα κάνουν συστάσεις για «τα επόμενα στάδια», σημείωσε ο Δρ Κόνλεϊ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Μελάνια Τραμπ έχει «ελαφρύ βήχα και πονοκέφαλο».

Εκτός από το φάρμακο αυτό ο Τραμπ λαμβάνει επίσης ψευδάργυρο, βιταμίνη D, φαμοτιδίνη, μελατονίνη,  ασπιρίνη και φαμοτιδίνη. Το τελευταίο χορηγείται συνήθως για γαστρεντερικά προβλήματα.EjWY2xtWoAAFboD

 

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.