Κρανίου τόπος τα ΕΛΤΑ της Κερατέας... Ανατίναξη ΑΤΜ

-

Πολύ μεγάλες ζημιές, προκάλεσαν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι βομβιστές των ΑΤΜ, που ανατίναξαν ακόμα ένα μηχάνημα, το οποίο ήταν τοποθετημένο στην πρόσοψη καταστήματος ΕΛΤΑ στην Κερατέα.

Οι δράστες, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, στις 3:30, τοποθέτησαν άγνωστη εκρηκτική ύλη στο ΑΤΜ και προκάλεσαν ισχυρή έκρηξη, με αποτέλεσμα να διαλυθεί το αυτόματο μηχάνημα, ενώ υπέστη σοβαρές ζημιές το κατάστημα των ΕΛΤΑ, καθώς και αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο σημείο.

Τελικά, σύμφωνα με την αστυνομία, πήραν μικρό χρηματικό ποσό που υπήρχε μέσα στο ΑΤΜ και διέφυγαν με άγνωστο μέσο. Στο σημείο της έκρηξης βρίσκονται πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, οι οποίοι συλλέγουν στοιχεία για το είδος της εκρηκτικής ύλης που χρησιμοποιήθηκε, ενώ οι δράστες αναζητούνται.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.