Κυπριακό: Αρχές του 2019 επιστρέφει στην Κύπρο η Λουτ

-
Ξαναζεσταίνεται η διπλωματική διαδικασία για το Κυπριακό, Κώστας Βενιζέλος

Η απεσταλμένη του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ, Τζέιν Λουτ, θα επανέλθει στη Λευκωσία στις αρχές του 2019, για να συνεχίσει με τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη και τον κατοχικό ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, τις συζητήσεις για τη διαμόρφωση των όρων αναφοράς ώστε να ξεκινήσουν ξανά οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό.

Σήμερα, η κ. Λουτ συναντήθηκε πρώτα με τον Νίκο Αναστασιάδη και στη συνέχεια με τον Μουσταφά Ακιντζί. «Συνεχίστηκαν σήμερα οι διαβουλεύσεις με την κ. Λουτ, μέσα στο ίδιο δημιουργικό και παραγωγικό κλίμα» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου, στους δημοσιογράφους, σημειώνοντας πως όταν υπάρχει κάτι προς ανακοίνωση θα ανακοινωθεί. Ο κ. Προδρόμου πρόσθεσε ότι η κ. Λουτ θα επανέλθει στις αρχές του επόμενου χρόνου και η συζήτηση θα συνεχιστεί.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.