Κύπρος: "Κοινωνική" συνάντηση Κυπριανού με Ακιντζί

-
104

«Κοινωνική» συνάντηση, όπως την χαρακτηρίζει, είχε ο γ.γ. του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, με τον Μουσταφά Ακιντζί. Σύμφωνα με ανάρτηση του κ. Κυπριανού στο twitter, η συνάντηση έγινε χθες βράδυ στο σπίτι του εκπροσώπου του κατοχικού ηγέτη, Μπαρίς Μπουρτζού.

Όπως αναφέρει ο κ. Κυπριανού, συζήτησαν για τις εξελίξεις στο Κυπριακό και αντάλλαξαν απόψεις. Τον γ.γ του ΑΚΕΛ συνόδευσε ο επικεφαλής του γραφείου του κόμματος για το Κυπριακό, Τουμάζος Τσελεπής.

Στη δική του ανάρτηση στο twitter, ο Ακιντζί αναφέρει ότι «η φιλοξενία Μπουρτζού τους έφερε μαζί με τον Άντρο Κυπριανού και τον Τουμάζο Τσελεπή, σε μια κοινωνική, φιλική ατμόσφαιρα». Είχαμε την ευκαιρία, αναφέρει ο Μουσταφά Ακιντζί, για «μια εις βάθος συζήτηση της κατάστασης στο Κυπριακό».

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.