Λάβρος ο Καμμένος... Επίθεση σε Ρήγα & Α/ΓΕΣ, χρήμα στα Σκόπια

-

Λάβρος κατά της κυβέρνησης, αλλά ειδικά του ΑΝΥΕΘΑ Παναγιώτη Ρήγα και του Α/ΓΕΣ αντιστράτηγου Καμπά, εμφανίστηκε ο Πάνος Καμμένος στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΕΝ. "Πέραν της φανερής συμφωνίας των Πρεσπών υπάρχει ένα μυστικό πρωτόκολλο που εκτελείται", είπε.

"Δίνουν στον Ζάεφ 198 εκατομμύρια ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό με απευθείας χρηματοδότηση. Χρήματα από το υστέρημα του λαού που χρειαζόμαστε για να κρατήσουμε τις φρεγάτες στο Αιγαίο, να πετάμε τα αεροπλάνα μας», ανέφερε.

Τόνισε επίσης ότι "...γίνονται επικίνδυνα πράγματα στο υπουργείο εθνικής Άμυνας" και ότι "...ο υπουργός Ευάγγελος Αποστολάκης έχει υποσκελιστεί από τον αναπληρωτή υπουργό Παναγιώτη Ρήγα που λειτουργεί ως κομισάριος της ΚΝΕ στο υπουργείο Άμυνας και έχει ως πιόνι του τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Γεώργιο Καμπά".

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.