Λέσχη στοχοποίησης Μπάιντεν μέσω διαφημίσεων

-
Ο Μπάιντεν προαναγγέλλει την αποδόμηση της εξωτερικής πολιτικής Τραμπ, Γιώργος Πρωτόπαπας

Η Λέσχη Ανάπτυξης, μία συντηρητική πολιτική ομάδα θα προχωρήσει στην δημοσιοποίηση επικριτικών διαφημίσεων κατά του Τζο Μπάιντεν, πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ και υποψηφίου για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών, αναφορικά με σχόλια που είχε κάνει στο παρελθόν, για την φυλετική καταγωγή.

Οι διαφημίσεις αυτές θα τρέξουν στην διάρκεια της πρώτης ανοιχτής συζήτησης μεταξύ των υποψηφίων για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών, η οποία θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα.

Η απόφαση της αναφερόμενης συντηρητικής λέσχης για την “στοχοποίηση” του Μπάιντεν στηρίχτηκε στα αποτελέσματα μιας εσωτερικής δημοσκόπησης, για τα οποία κι έχει ενημερωθεί αποκλειστικά στο Reuters.

Η διαφήμιση θα παρουσιαστεί από τα τηλεοπτικά δίκτυα MSNBC και NBC στην περιοχή Ντε Μόιν της Αϊόβα, σύμφωνα με την Λέσχη Ανάπτυξης.

Ο πρώτος προκριματικός κύκλος των Δημοκρατικών για την επιλογή προεδρικού υποψηφίου, θα πραγματοποιηθεί στην αναφερόμενη αμερικανική πολιτεία.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.