Λίμπερμαν σε Άσαντ: Διώξε το Ιράν από την Συρία

-

Ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Αβίγκντορ Λίμπερμαν κάλεσε τον Σύρο πρόεδρο Άσαντ να διώξει τους Ιρανούς από την Συρία. «Δράττομαι της ευκαιρίας για να απευθύνω αυτό το μήνυμα στον Άσαντ, διώξτε τους Ιρανούς, διώξτε τον Γκασέμ Σουλεϊμανί και την Quds», είπε ο Λίμπερμαν από το Γκολάν.

Ο Γκασέμ Σουλεϊμανί διοικεί τη Δύναμη Quads, υπεύθυνη τις εκτός ιρανικών συνόρων επιχειρήσεις των Φρουρών της Επανάστασης. «Δεν σας εξυπηρετούν, το μόνο που κάνουν είναι να βλάπτουν και η παρουσία τους προκαλεί μόνο ζημιές και προβλήματα», πρόσθεσε ο Ισραηλινός υπουργός.

Ο ισραηλινός στρατός έπληξε δεκάδες ιρανικούς στρατιωτικούς στόχους στη Συρία, σε αντίποινα για την εκτόξευση, από ιρανικές δυνάμεις περίπου είκοσι ρουκετών προς τις θέσεις του στο Γκολάν από το συριακό έδαφος.

«Παρακολουθούμε προσεκτικά την κατάσταση και προηγούμαστε των γεγονότων με υπεύθυνο και αποφασιστικό τρόπο», κατέληξε ο Λίμπερμαν.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.