Μαλέλης και Μιχελάκης στο τιμόνι του Mega

-

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Mega, από αύριο, 10 Ιουλίου, τη Γενική Διεύθυνση του καναλιού αναλαμβάνει ο Σταμάτης Μαλέλη και ο Γιάννης Μιχελάκης την Διεύθυνση του ειδησεογραφικού και ενημερωτικού τομέα.

"Από την 10/07/2020 αναλαμβάνει ο Σταμάτης Μαλέλης την Γενική Διεύθυνση και ο Γιάννης Μιχελάκης την Διεύθυνση του Ειδησεογραφικού και Ενημερωτικού Τομέα του MEGA. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία", αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο Γιάννης Μιχελάκης, μετά από πολλά χρόνια σε κανάλια και εφημερίδες ως δημοσιογράφος, το 2011 ανέλαβε εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, εξελέγη βουλευτής της και το 2013 (για ένα χρόνο) διατέλεσε υπουργός Εσωτερικών. Το 2015 δεν εξελέγη και επανήλθε στη δημοσιογραφία, ως γενικός διευθυντής ειδήσεων του ΑΝΤ1. Τον Ιανουάριο του 2018 καταδικάστηκε για παθητική δωροδοκία (7/000 ευρώ), κατά την περίοδο που ήταν βουλευτής, από επιχειρηματία, με ποινή εννέα μηνών με αναστολή. Το 2020 το Εφετείο τον αθώωσε.

Ο Σταμάτης Μαλέλης εργάσθηκε πολλά χρόνια ως διευθυντής ενημέρωσης σε τηλεοπτικά κανάλια -ΣΚΑΙ, ALPHA και ΣΤΑΡ. Το 2018 ανέλαβε εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ και ήταν υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, αλλά δεν εξελέγη. Το 2019 διαφώνησε με τη Φώφη Γεννηματά και έπαψε να εκπροσωπεί το ΚΙΝΑΛ.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.