Μας κάνει και μαθήματα δικαιοσύνης η Τουρκία...

-

Tο έριξε στα μαθήματα δικαιοσύνης του τουρκικό ΥΠΕΞ, το υπουργείο δηλαδή μιας χώρας που διακρίνεται ιδιαίτερα για την προσήλωσή της στην έννοια του δικαίου αιώνες τώρα...

Έτσι το Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας, με γραπτή ανακοίνωσή, του ααντάδρασε στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τους τη χορήγηση ασύλου στους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς.

Υποστηρίζει δε ότι με την χορήγηση ασύλου στον «πραξικοπηματία», όπως τον χαρακτηρίζει, Σουλεϊμάν Οζκαϊνακτσί, παραβιάζονται οι κανόνες του Διεθνούς Δικαίου τραυματίζεται βαθιά η συνείδηση του τουρκικού λαού.

Το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών "νουθετεί" μάλιστα την ελληνική δικαιοσύνη και ελπίζει ότι στο προσεχές μέλλον "δεν θα επαναλάβει λάθη παρόμοια με αυτή τη μεροληπτική απόφαση".

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.