Με ψυχολογικά ο ένοπλος που σκόρπισε τον θάνατο χθες στις ΗΠΑ

-
Φωτογραφία Αρχείου.

Ο δράστης της χθεσινής επίθεσης με τρεις νεκρούς σε τράπεζα του Σινσινάτι στο Οχάιο των ΗΠΑ ταυτοποιήθηκε ως ο Όμαρ Περές, 29 ετών, και σύμφωνα με την αστυνομία αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Ο Περές άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως εντός της τράπεζας. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν πέντε άνθρωποι, ένας εκ των οποίων υπέκυψε επί τόπου, ενώ δύο ακόμη αφού διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Ο δράστης έπεσε νεκρός έπειτα από ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία. Ο διοικητής της αστυνομίας του Σινσινάτι Έλιοτ Άιζακ αναφέρθηκε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην «πιθανότητα» ο Πέρες, που ήταν οπλισμένος με ένα ημιαυτόματο όπλο 9 χιλιοστών το οποίο είχε αγοράσει νόμιμα και περίπου 200 σφαίρες, να έπασχε από «ψυχολογικά προβλήματα».

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.