Μετανάστες βγήκαν σε ακτή γυμνιστών και έτρεξαν στο δάσος αλαφιασμένοι

-

Περίπου 80 γυμνιστές είδαν την περασμένη Δευτέρα να πλησιάζει την ακτή μια λέμβος με δέκα άνδρες και μια γυναίκα, ντυμένους με τζάκετ, ενώ οι Βρετανοί έκαναν γυμνοί μπάνιο μέσα στη λιακάδα.

Οι γυμνιστές κατάλαβαν ότι επρόκειτο για μετανάστες που είχαν διασχίσει το στενό της Μάγχης και τους προσέφεραν νερό και σάντουιτς αλλά εκείνοι σχεδόν έντρομοι  γύρισαν το πρόσωπό τους από την άλλη μεριά και έτρεξαν προς το δάσος.

«Ήταν για γέλια και για κλάματα», είπαν αυτόπτες μάρτυρες στη βρετανική εφημερίδα Sun που δημοσίευσε σήμερα την είδηση. Αλλά και η συνέχεια ήταν αλλόκοτη, γιατί ήρθε η Αστυνομία και άρχισε να ψάχνει τους μετανάστες, όμως στην ακτή οι ένστολοι παντού έβλεπαν γυμνούς Εγγλέζους να κόβουν βόλτα στην παραλία.

Οι μετανάστες εντοπίστηκαν αργότερα από τις αρχές και μεταφέρθηκαν σε ειδικά κέντρα υποδοχής. Αυτό το μήνα έχουν περάσει μέχρι στιγμής την Μάγχη προς το Σάσεξ 1.487 μετανάστες και πρόσφυγες, αλλά ήταν οι πρώτοι που έπεσαν σε πλαζ γυμνιστών.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.