Μία νεκρή και τρεις τραυματίες σε τροχαίο στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου

-

Μια νεκρή και τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός μετωπικής σύγκρουσης δύο οχημάτων στις 5.30 μ.μ. του Σαββάτου επί της Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, στον ύψος του Κολιρίου.

Σύμφωνα με το Patrisnews, δύο ΙΧ επιβατηγά αυτοκίνητα που κινούνταν με αντίθετη κατεύθυνση για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, συγκρούστηκαν μετωπικά με σφοδρότητα, με αποτέλεσμα το ένα αυτοκίνητο να προσκρούσει στις προστατευτικές μπάρες.

Από το εν λόγω όχημα ανασύρθηκε νεκρή η συνοδηγός ηλικίας 60-65 ετών, ενώ η κόρη της, η οποία οδηγούσε και ένα νήπιο, διακομίσθηκαν τραυματισμένοι με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπως και ο αλλοδαπός οδηγός του Audi αυτοκινήτου.

Σημειώνεται πως η οδηγός του ενός οχήματος, αναζητούσε δύο παιδιά κι όχι ένα που βρέθηκε εντός του οχήματος, όμως αυτό οφειλόταν στο σοκ που είχε υποστεί

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.