Μηνύματα ΥΠΕΞ και ΥΦΥΠΕΞ για την εορτή της Πολεμικής μας Αεροπορίας

-

Μήνυμα για τη γιορτή της Πολεμικής Αεροπορίας ανάρτησε στον λογαριασμό του στο twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. «Χρόνια πολλά στην Πολεμική Αεροπορία και στους αεροπόρους μας, τους άγρυπνους φύλακες του εθνικού εναέριου χώρου, που εορτάζουν σήμερα τους Προστάτες τους Αρχαγγέλους Μιχαήλ και Γαβριήλ», ανέφερε. « “Αίεν Υψικρατείν”! Χρόνια πολλά επίσης σε όσες και όσους εορτάζουν σήμερα».

Μήνυμα για τη γιορτή της Πολεμικής Αεροπορίας ανάρτησε στον λογαριασμό του στο twitter και ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης. «Σήμερα η Εκκλησία μας γιορτάζει τη σύναξη των Παμμεγίστων Ταξιαρχών αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ και μαζί τους γιορτάζει η Πολεμική μας Αεροπορία, που με τα άξια στελέχη της προστατεύει με αποτελεσματικότητα την Πατρίδα μας!» αναφέρει ο κ. Βλάσης. «Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και στις εορτάζουσες!».

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.