Μπανγκλαντές: Λεηλάτησαν και έκαψαν σπίτια για μια ανάρτηση στο Facebook – Συνέλαβαν τα θύματα!

Έκαψαν το ΙΧ της συζύγου του Νίκου Μιχαλολιάκου

Ακραίοι μουσουλμάνοι λεηλάτησαν και έκαψαν σπίτια Ινδουϊστών στη περιοχή Κομίλα του Μπανγκλαντές για μια ανάρτηση υπέρ του Εμμανουέλ Μακρόν στο Facebook.

Σύμφωνα με το αμερικανικό πρακτορείο Ρόιτερς ένας υπήκοος Μπανγκλαντές που ζει όμως στη Γαλλία (και ειναι ινδουϊστής) ανήρτησε (μετά τον αποκεφαλισμό του καθηγητή) στο Facebook το σχόλιο “πολύ σωστά ο Πρόεδρος πήρε μέτρα κατά απάνθρωπων ιδεολογιών”. Επίσης με ανάρτησή του στο Facebook τάχθηκε υπέρ του Μακρόν και ο διευθυντής ενός νηπιαγωγείου στην πρωτεύουσα, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία “προσβολής θρησκευτικών πεποιθήσεων”. Με την ίδια κατηγορία συνελήφθη άλλος ένας Ινδουιστής. Για τις λεηλασίες και τους εμπρησμούς δεν συνελήφθη κανείς.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version