Νέες απειλές Καμμένου: Δεν θα περάσει νομοσχέδιο, αν ο Τσίπρας …

-
84
Πάνος Καμμένος: έξω από τη Βουλή, πίσω από την μπάρα, επιστροφή στις 'γαλάζιες' ρίζες(;) Νεφέλη Λυγερού

Επίθεση στα πρώην στελέχη των ΑΝΕΛ που παραμένουν στην κυβέρνηση, αλλά και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος, αφήνοντας παραλλήλως, για άλλη μία φορά, υπαινιγμούς για χρηματισμό Κοτζιά από τον Σόρος, σε ό,τι αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι αν ο πρωθυπουργός κρατήσει τους υπουργούς και τους υφυπουργούς των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση, τότε «δεν θα μπορέσει να ξαναπεράσει νομοσχέδιο». Την ίδια ώρα εξαπέλυσε επίθεση στους Κουντουρά, Κόκκαλη και Κουίκ.

Αναφερόμενος μάλιστα ειδικά στους δύο πρώτους, οι οποίοι είναι και εκλεγμένοι με τους ΑΝΕΛ, είπε ότι είχαν συμφωνήσει μαζί του για τη στάση που θα κρατήσουν στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά  ξαφνικά άλλαξαν στάση και συντάχθηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ. Για τον Τέρενς Κουίκ, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε ότι τον έκανε δύο φορές υπουργό και εκείνος του γύρισε την πλάτη και χρησιμοποίησε τη θέση του για να τον «χτυπήσει». Τα ίδια είπε και για την Μαρίνα Χρυσοβελώνη, τονίζοντας ότι την έκανε υπουργό, παρά το γεγονός ότι απέτυχε δύο φορές να εκλεγεί, αλλά στο τέλος και αυτή τον πρόδωσε για να κρατήσει την καρέκλα της.

Στην συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο Πάνος Καμμένος επανέλαβε ότι το κείμενο της Συμφωνίας των Πρεσπών που έφτασε στη Βουλή έχει αλλοιωθεί και υποστήριξε ότι δεν είναι το ίδιο με εκείνο στο οποίο συμφώνησαν αρχικά οι πρωθυπουργοί Τσίπρας και Ζάεφ.

Από τα πυρά του προέδρου των ΑΝΕΛ δεν ξέφυγε ο Νίκος Κοτζιάς. Πέραν των αιχμηρών αναρτήσεών του στο twitter κατά του πρώην υπουργού Εξωτερικών, ο Πάνος Καμένος διερωτήθηκε πώς μπορεί το «Πράττω» και καλύπτει οικονομικά τις εκδηλώσεις που κάνει σε όλη την χώρα. Ανέφερε επίσης ότι ο Σόρος δίνει χρήματα σε διάφορους πολιτικούς για τους σκοπούς του και κατά κάποιον τρόπο άφησε και πάλι υπαινιγμούς για χρηματισμό του Νίκου Κοτζιά προκειμένου να περάσει τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ο Πάνος Καμμένος είπε τέλος ότι, σύμφωνα με καταγγελίες, δόθηκαν κονδύλια του υπουργείου Εξωτερικών σε σκοπιανά Μέσα Ενημέρωσης.