Νεκρή από ισραηλινά πυρά Παλαιστίνια οπλισμένη με μαχαίρι

-
38

Η αστυνομία του Ισραήλ ανακοίνωσε σήμερα ότι σκότωσε μία Παλαιστίνια που κρατούσε μαχαίρι και απείλησε να μαχαιρώσει μέλη των ισραηλινών δυνάμεων ασφαλείας στο σημείο ελέγχου Καλαντίγια, μεταξύ της Ιερουσαλήμ και της Δυτικής Όχθης.

Ο Μίκι Ρόζενφλεντ, εκπρόσωπος της αστυνομίας, δήλωσε ότι «μία τρομοκράτισσα» αγνώστων στοιχείων πλησίασε τις δυνάμεις ασφαλείας στο σημείο ελέγχου κρατώντας μαχαίρι. Αφού αγνόησε τις εκκλήσεις τους να σταματήσει, αυτοί την πυροβόλησαν στο πόδι.

Αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες επί τόπου, η Παλαιστίνια διακομίστηκε στο νοσοκομείο Χαντασάχ της Ιερουσαλήμ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Βίντεο που κυκλοφορεί στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης δείχνει άνδρες που κρατούν όπλα να αντιμετωπίζουν μία γυναίκα. Ακούγεται ένας πυροβολισμός και μετά η γυναίκα καταρρέει και ένα αντικείμενο φαίνεται να πέφτει από τα χέρια της. Τότε ένας από τους άνδρες το κλωτσά μακριά.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.