Νεκρός ομογενής στην Αλβανία: Ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς

-

Νεκρός έπεσε από τα πυρά των Αλβανικών Ειδικών Δυνάμεων ο 35χρονος Βορειοηπειρώτης Κωνσταντίνος Κατσίφας ο οποίος είχε κρυφτεί στο υδραγωγείο του χωριού από όπου, κατά τον ισχυρισμό των αλβανικών αρχών, πυροβολούσε κατά αστυνομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατοίκων στο Himara.gr 35χρονος Βορειοηπειρώτης από τους Βουλιαράτες πυροβόλησε στον αέρα, όπως υποστηρίζουν, ενώπιον αστυνομικών προσπαθώντας να τους εμποδίσει να κατεβάσουν την ελληνική σημαία που βρισκόταν στο στρατιωτικό νεκροταφείο των Ελλήνων πεσόντων, σε περίοπτη θέση στην περιοχή. Σύμφωνα με αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης ο ομογενής πυροβόλησε κατά των ειδικών δυνάμεων της Αλβανίας.

Μάλιστα δημοσιεύουν αναρτήσεις από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook όπου σε πρόσφατη ανάρτησή του έγραφε. «Τσίπρας και Ράμα κάνουν σχέδια χωρίς το Νοικοκύρη... Για ένα πράγμα να είναι σίγουροι, Η σκληροπυρηνική Νεολαία τής Βορείου Ηπείρου δεν θα μείνει θεατής. Καλούνται όλοι Έλληνες τής Βορείου Ηπείρου 28η Οκτωβρίου να στείλουμε ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. ΕΛΛΑΣ Η ΘΑΝΑΤΟΣ».

Στην συνέχεια διέφυγε στην ορεινή περιοχή για να αποφύγει την σύλληψη. Οι αστυνομικές δυνάμεις του Αργυροκάστρου ζήτησαν την συνδρομή των αλβανικών ειδικών δυνάμεων και στις έρευνες συμμετέχει και ελικόπτερο που έσπευσε στην περιοχή από τα Τίρανα. Στις 15.00 το μεσημέρι μονάδα των Αλβανικών ειδικών δυνάμεων έφτασε στην Δρόπολη. Ακολούθως ακούστηκαν πυροβολισμοί και κατέφθασε ασθενοφόρο.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.