Και νέοι υποψήφιοι για πλειοψηφικό πακέτο ΕΛΠΕ;

-

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να εισέλθουν νέοι υποψήφιοι στα σχήματα που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των ΕΛΠΕ, όπως ανέφεραν κύκλοι της διοίκησης στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης των μετόχων.

Οι ίδιες πηγές τόνιζαν ότι το φθινόπωρο θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό η εικόνα σε σχέση με τις προσφορές και τους ενδιαφερόμενους καθώς και ότι ένα από τα θέματα που θα πρέπει να αποσαφηνιστεί είναι η συνέχιση της παραγωγικής δραστηριότητας των διυλιστηρίων.

Στις 30 Μαΐου εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την αγορά των μετοχών πέντε επενδυτικά σχήματα,το Alrai Group Holdings Limited, το Carbon Asset Μanagement DWC-LLC μαζί με το Alshaheen Group S.A., το Gupta Family Group Alliance, το Glencore Energy UK LTD και το Vitol Holding B.V.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.