Νέος πρέσβης Ισραήλ: Βελτίωση των ήδη εξαιρετικών διμερών σχέσεων

-
58

Τη δέσμευσή του να προωθήσει τους ισχυρούς δεσμούς φιλίας μεταξύ Ισραήλ και Ελλάδας, εξέφρασε ο νέος Πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα Γιόσι Αμράνι, κατά την επίδοση των διαπιστευτηρίων του σήμερα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Υπογράμμισε επίσης τη σπουδαία προοπτική για την περαιτέρω βελτίωση των ήδη εξαιρετικών σχέσεων των δύο χωρών σε διάφορους τομείς.

Ο κ. Αμράνι αναφέρθηκε επίσης στην πλούσια ιστορία των δύο χωρών και τη συμβολή τους στην ανθρωπότητα και τον πολιτισμό, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η ενίσχυση των σχέσεων θα είναι προς αμοιβαίο όφελος και θα λειτουργήσουν ως πυλώνες σταθερότητας και ευημερίας της περιοχής.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.