Νοτοπούλου: «Έχω προϋπηρεσία στο μπούλινγκ»

-

Τις επιθέσεις και τα επικριτικά σχόλια που δέχθηκε, κατά το προηγούμενο διάστημα, κλήθηκε να σχολιάσει η Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία δήλωσε ότι «έχω προϋπηρεσία στο μπούλινγκ».

«Με κανιβάλισαν κανονικά επειδή είμαι γυναίκα. Έπεσα, σηκώθηκα, μερικές φορές σκοντάφτω ξανά, αλλά κάνω τη δουλειά μου, κοιτάζω τη ζωή μου» τόνισε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Espresso».

Την ίδια ώρα, βέβαια, ξεκαθάρισε ότι «δεν μπορώ να παραδοθώ στις παθογένειες της κοινωνίας μας και στις νευρώσεις καθενός που κρύβεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο και χυδαιολογεί».

«Δυστυχώς, αυτό που έχω ζήσει δεν είναι ατομικό θέμα, αλλά συλλογικό. Αφορά πολλές γυναίκες από διάφορα πολιτικά σχήματα» έσπευσε να προσθέσει.

Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να παραδεχθεί ότι έκλαψε πολύ, ενώ χαρακτήρισε «ωμή βία», όταν «δολοφονούν τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου επειδή είναι γυναίκα, νέα και ασχολείται με τα κοινά.

Υπενθυμίζεται ότι η κα Νοτοπούλου αρχικά τοποθετήθηκε στη θέση της υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου διεκδίκησε ανεπιτυχώς τα ηνία του δήμου Θεσσαλονίκης.

Στις βουλευτικές εκλογές κατάφερε να εκλεγεί ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.