Ο Γιώργος Καραμπελιάς παρουσίασε τους πρώτους υποψηφίους της παράταξής του για τον δήμο της Αθήνας

-

Τους πρώτους τριάντα υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του και τις θέσεις του για το δήμο της Αθήνας παρουσίασε ο δημοτικός συνδυασμός «Αθήνα για την Ελλάδα», με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Καραμπελιά, σε εκδήλωση στην ΕΣΗΕΑ.

Στην παρουσίαση παρέστησαν και δήλωσαν ότι στηρίζουν τον δημοτικό συνδυασμό, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, επικεφαλής αντιπροσωπείας βουλευτών του κόμματός του, από την Χριστιανική Δημοκρατία ο Μανώλης Μηλιαράκης, από το Άρμα Πολιτών ο Γιάννης Δημαράς, από την Δημοκρατική Αναγέννηση ο. Θεόδωρος Παντούλας, από την Ελληνική Πολιτική Συνείδηση (Ε.ΠΟ.Σ) η Λίνα Σταματίου και ο Νίκος Μπρουτζάκης, από το Κίνημα Δέλτα ο Σταύρος Καλεντερίδης, από το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) η Ξένια Ιωαννίδου κι από την Νέα Πολιτική ο Δημήτρης Κυπριώτης.

Παρόντα ήταν επίσης στελέχη από το κίνημα Άρδην, επικεφαλής του οποίου είναι ο Γιώργος Καραμπελιάς, ενώ πολλά στελέχη του είναι υποψήφιοι στον δημοτικό συνδυασμό.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης η τραγουδίστρια και στιχουργός Αφροδίτη Μάνου, ο επιχειρηματίας Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, ο ομότιμος καθηγητής πανεπιστημίου και ζωγράφος Σωτήρης Σόρογκας, ο καθηγητής πανεπιστημίου Βασίλης Καραποστόλης, ο συγγραφέας Δημήτρης Νόλλας, ο αρχιτέκτονας καθηγητής πανεπιστημίου, Τάσος Μπίρης, ο ψυχίατρος Γιάννης Τσέγκος, ο καθηγητής πανεπιστημίου Μάνος Στεφανίδης, η καθηγήτρια πανεπιστημίου, Χαρίκλεια Τσοκανή, η πρώην βουλευτής Ελένη Σωτηρίου από τον «Δρόμο της Αριστεράς» κ.ά.. Τις θέσεις του συνδυασμού ανέπτυξαν ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Καραμπελιάς και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, Λεωνίδας Αποσκίτης, δημοσιογράφος, Αλέξανδρος Ασωνίτης, συγγραφέας, Δαμιανός Βασιλειάδης, εκπαιδευτικός-συγγραφέας, Βασίλης Γιαννακόβας, δημοσιογράφος, Όθων Ιακωβίδης, συνταξιούχος επιχειρηματίας, Νίκος Ντάσιος, μηχανικός-περιβαλλοντολόγος, Γιάννης Ξένος, ιδιωτικός υπάλληλος, Ευγενία Σαρηγιαννίδη, ψυχολόγος, Άννα Στάικου, συγγραφέας, Βασίλης Στοϊλόπουλος, γεωλόγος-περιβαλλοντολόγος.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.