Ο Συριακός Στρατός διασχίζει τον αυτοκινητόδρομο Χαλεπίου - Δαμασκού μετά από νέες νίκες

-

Ο Συριακός Στρατός (SAA) εξακολουθεί να επελαύνει στη νότια περιοχή του Χαλεπίου μετά από επιτυχίες βορειοανατολικά του Σαρακίμπ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές από το μέτωπο του Χαλεπίου, ο Συριακός Στρατός κατέλαβε αρκετά σημεία κατά τη διάρκεια της ωύχτας, συμπεριλαμβανομένων αρκετών τοποθεσιών κατά μήκος της εθνικής οδού Χαλεπίου - Δαμασκού (Μ-5).

Η προέλαση του Συριακού Στρατού είχε ως αποτέλεσμα οι δυνάμεις τους να διασχίσουν την εθνική οδό Χαλεπίου - Δαμασκού και να εισέλθουν για πρώτη φορά από το 2013 στην νοτιοδυτική επαρχία του Χαλεπίου.

Με αυτήν την προέλαση, ο Συριακός Στρατός είναι πλέον πιθανό να καθαρίσει τους τελευταίους εναπομείναντες θυλάκους τζιχαντιστών κατά μήκος της εθνικής οδού Χαλεπίου-Δαμασκού προκειμένου να ξανανοίξει αυτή την ζωτική αρτηρία που συνδέει τη νότια με τη βόρεια Συρία.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.