Οι Ένοπλες Δυνάμεις με μηχανικούς κοντά στη Σητεία που επλήγη από την κακοκαιρία

-
68

Κλιμάκιο μηχανικών των Ενόπλων Δυνάμεων θα μεταβεί στη Σητεία, που επλήγη πρόσφατα από έντονα καιρικά φαινόμενα, προκειμένου «να γίνουν προμελέτες και να δοθεί μια κατεύθυνση για το πώς προτείνουμε εμείς να γίνουν οι αποκαταστάσεις στα σημεία που είναι σοβαρά και έχουν σχέση με τη λειτουργικότητα».

Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, μετά την ενημέρωσή του από το δήμαρχο, Θεόδωρο Πατεράκη, για το εύρος των ζημιών, προκειμένου να εξετασθεί πιθανή συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων στην αποκατάστασή τους.

«Αυτό θα γίνει πάρα πολύ γρήγορα και από εκεί και μετά συνεργαζόμαστε με το δήμο, με την Περιφέρεια και σε όποιο σημείο μπορούμε να βοηθήσουμε, θα το πράξουμε», διαβεβαίωσε.

«Αυτό που φάνηκε από αυτές τις καταστροφές, τις αντιδράσεις και τις δράσεις, είναι ότι όταν οι φορείς συνεργάζονται και όταν ανταποκρίνονται γρήγορα και συντονισμένα, τα αποτελέσματα είναι πάρα πολύ καλά. Ελπίζουμε να μη χρειαστεί να ξαναγίνει αυτό, αλλά είναι ένα μάθημα ότι, όταν είμαστε όλοι μαζί, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε πάρα πολλές καταστάσεις», κατέληξε.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.