Οι καλύτερες φωτογραφίες με drone για το 2020

-

Οι φωτογραφίες με drone αναμφισβήτητα έχουν δώσει μια νέα πανοραμική οπτική της πραγματικότητας, ενώ δίνουν την δυνατότητα στους φωτογράφους να φτάσουν σε σημεία που διαφορετικά θα ήταν απρόσιτα.

Στον διαγωνισμό φωτογραφίας “Drone Photo Awards” ταλαντούχοι φωτογράφοι από όλο τον κόσμο αποθανάτισαν εκπληκτικές φωτογραφίες από ψηλά. Φωτογραφία της χρονιάς αναδείχθηκε η: Love Heart of Nature που δείχνει έναν καρχαρία ανάμεσα σε χιλιάδες σολομούς που σχηματίζουν μια καρδιά, με τον καρχαρία να ξεχωρίζει.

Αστική κατηγορία: Η ανατολή του Ηλίου στην κορυφή του δεύτερου πιο ψηλού κτιρίου στη Σαγκάη.

Η ζωή με τον Covid-19: Μαύρη σημαία. Χιλιάδες Ισραηλινοί διατηρούν κοινωνικές αποστάσεις λόγω των περιορισμών του Covid-19, ενώ διαμαρτύρονται εναντίον του Ισραηλινού Πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου στην πλατεία Ραμπίν στις 19 Απριλίου 2020.
Νικητής Κατηγορίας Φύσης: Γκρίζα Φάλαινα παίζει σπρώχνοντας ένα πλοιάριο με τουρίστες
Φλαμίνγκο συγκεντρωμένα στην άκρη της λίμνης Λόγγιπες
Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.