Οι νικητές του διαγωνισμού φωτογραφίας του National Geographic

-

Οι νικητές του διαγωνισμού National Geographic Travel Photo 2019 έχουν ήδη ανακοινωθεί, παρουσιάζοντας απίστευτες σκηνές της φύσης και της ανθρώπινης ζωής από όλο τον κόσμο. Κάθε θεαματική φωτογραφία επιλέχθηκε από μια ομάδα χιλιάδων παγκόσμιων συμμετοχών σε τρεις κατηγορίες - Φύση, Πόλεις και Άνθρωποι.

Το μεγάλο βραβείο των 7.500 δολαρίων πήγε στον Weimin Chu για την εκπληκτική εικόνα του με τίτλο "Χειμώνας στη Γροιλανδία". Απαθανατίζοντας ένα ψαροχώρι στο Upernavik, αποκαλύπτει μικροσκοπικά πολύχρωμα σπίτια ανάμεσα στο χιόνι και την ομίχλη. "Είναι μια πραγματικά αρμονική εικόνα. Το σύνολο της γης καλύφθηκε από λευκό χιόνι, και η μπλε απόχρωση στο σούρουπο την έκανε ακόμα πιο εντυπωσιακή", αναφέρει ο Chu. Δείτε παρακάτω μερικές ακόμα εκπληκτικές φωτογραφίες από τον διαγωνισμό.

 

Πηγή: mymodernmet.com, National Geographic

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.