Ομοφωνία Κυβέρνησης-Τραπεζιτών για την προστασία της πρώτης κατοικίας

-

Ομόφωνα και με επιτυχία ολοκλήρωσαν το πλαίσιο της νέας ρύθμισης για την προστασία της πρώτης κατοικίας οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης και οι εκπρόσωποι της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, όπως αναφέρουν συνεργάτες του υπουργού Επικρατείας.

Στην συνάντηση την κυβέρνηση εκπροσώπησαν ο υπουργός και ο υφυπουργός Επικρατείας,  κ. Φλαμπουράρης και Λιάκος, καθώς και στελέχη των νομικών υπηρεσιών των υπουργείων Οικονομίας και Ανάπτυξης, Οικονομικών και Δικαιοσύνης. Από την πλευρά των τραπεζών παρέστησαν οι εκπρόσωποι της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, ο κ. Καλαντώνης και η κα Απαλαγάκη.

«Η συμφωνία θα αντικαταστήσει από την 01/03/2019 το άρθρο 9 του ν.3869/10» σημείωναν χαρακτηριστικά οι συνεργάτες του κ. Φλαμπουράρη. Διευκρίνιζαν επίσης ότι «άμεσα θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για εισαχθεί προς ψήφιση το νέο πλαίσιο από το ελληνικό Κοινοβούλιο και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η επεξεργασία για τη συνολική αναθεώρηση των πλαισίων ρύθμισης των ιδιωτικών χρεών».

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.