Πάμε βόλτα σε αναμετάδοση σε ΟΛΟ τον κόσμο παρά την καραντίνα

-

Η εφαρμογή Drive & Listen μπορεί να σας ταξιδέψει (ψηφιακά) παντού. Επισκέπτεστε την διεύθυνση αυτή και σας δίνει την επιλογή να κάνετε για αρκετή ώρα βόλτα με αυτοκίνητο σε 46 πόλεις (περιλαμβανομένης της Θεσσαλονίκης).

Δεξιά διαλέγετε πόλη και από κάτω -αν θέλετε- τον φυσικό ήχο από την κίνηση στο δρόμο. Συγχρόνως η εφαρμογή σας δίνει την επιλογή να ακούτε την ίδια ώρα και ραδιόφωνο. Κανονίζετε και την ένταση της μουσικής ή του λόγου με την μπάρα κάτω από το σταθμό. Μάλιστα επιλέγετε και σταθμό με τα βελάκια, σαν να είστε στο ΙΧ σας.

Η αίσθηση είναι πολύ ρεαλιστική, γιατί το ραδιόφωνο με ακούσματα τοπικής μουσικής ή ομιλίες στη γλώσσα της χώρας και η οδήγηση στους δρόμους κάνει τον θεατή να νιώθει σαν να κάνει βόλτα πραγματικά στην πόλη που διαλέγει live. Ομως live  ειναι μόνο οι ραδιοφωνικοί σταθμοί.Τα βίντεο όχι.

Κάποια βίντεο είναι φρέσκα, κάποια είναι παλιότερα. Στα βίντεο μπορείτε να επιλέξετε και με ποια ταχύτητα θα οδηγείτε (με τα βελάκια στο car speed). Αν θέλετε να ξέρετε πότε τραβήχτηκε το βίντεο, κάνετε κλικ στο video source όπου μπορείτε να δείτε την πρώτη πηγή.

H βόλτα αυτή είναι από τη Λισαβώνα, αλλά η εφαρμογή για να πάτε παντού είναι εδώ

 

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.