Παπαγγελόπουλος: Η εποχή Ρασπούτιν τελείωσε, έρχεται η εποχή της Μεσσαλίνας

-
78

Υπήρξαν διαρροές και σκοπιμότητες στην έρευνα για την Novartis, όχι όμως από τον ίδιο, αναφέρει σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ ο Δημήτρης Παγγελόπουλος. Παραλλήλως αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να  παρακολουθούνταν από την EΥΠ, παρότι ήταν μέλος της κυβέρνησης.

Ανοιχτό αφήνει και το ζήτημα να υπήρξαν χρηματισμοί στο Μαξίμου με τροχήλατες βαλίτσες, σύμφωνα με ισχυρισμούς μάρτυρα υπό προστασία, παρά την αρχειοθέτηση των συγκεκριμένων κατηγοριών. Σε ό,τι αφορά την Προανακριτική Επιτροπή αναφέρει ότι δεν έχει τη δυνατότητα να ερευνήσει το παρασκήνιο άλλων δικαστικών υποθέσεων και προβλέπει ότι δεν θα γίνει δεκτό το αίτημά του για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με τους Σαμαρά, Αγγελή και Ράικου.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος αποφεύγει να σχολιάσει τους χειρισμούς των δικαστικών στην υπόθεση Novartis και το αν ο ίδιος θα προχωρούσε σε παρόμοιες κινήσεις, όπως επίσης και τις αναφορές του κ. Αγγελή για δεκάδες μη ερευνηθείσες υποθέσεις.

Στην ερώτηση για την Ελένη Ράϊκου και την αποκάλυψη ότι θα μιλήσει για ορισμένα αιτήματα της προς τον ίδιο, ο κ. Παπαγγελόπουλος σε ερώτηση είπε: «Δεν ξέρω πόσες αποκαλύψεις θα με αναγκάσει να κάνω η κυρία Ράικου. Σε κάθε ψέματα της θα απαντάω με μια αλήθεια. Στόχος μου είναι να αποκαλύψω περαιτέρω πόσο αναξιόπιστα είναι τα μυθεύματα της για τον δήθεν Ρασπούτιν, που τα εφηύρε πολλούς μήνες μετά την παραίτησή της για να συγκαλύψει τις μεγάλες ευθύνες της ως εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς. Η εποχή του Ρασπούτιν τελείωσε όμως, μπαίνουμε στην εποχή της Μεσσαλίνας. Θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα και γαργαλιστική…».