Παππάς: Δεν υπάρχει κυβερνητική κρίση λόγω "Μακεδονικού"

-

«Έγινε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό που δρομολόγησε τις εξελίξεις και τη μέθοδο για κάτι που είναι κυριαρχικό δικαίωμα της Ελλάδας και θα πρέπει να γίνει δεκτό και με όρους ευρείας συναίνεσης στο πολιτικό σύστημα».

Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real FM, σχετικά με την επέκταση των 12 μιλίων από την Ελλάδα και τις απειλές εκ μέρους της Τουρκίας. Συμπληρώνοντας ο Ν. Παππάς, σημείωσε ότι «έχουμε πάρα πολύ άξιους διπλωμάτες και δρομολογείται μια διαδικασία που είναι η απολύτως ενδεδειγμένη».

Απαντώντας για την προφυλάκιση του Γ. Παπαντωνίου και για το αν θα πρέπει να γίνει πιο αυστηρός ο έλεγχος του πόθεν έσχες των πολιτικών, ο υπουργός ΨΗΠΤΕ τάχθηκε απόλυτα υπέρ της αυστηροποίησης των ελέγχων, κάνοντας λόγο για «μια καινούργια ιστορική φάση».

Ο Ν. Παππάς είπε ότι αυτό δεν ήταν μια περίπτωση, αλλά «ο τρόπος λειτουργίας των πραγμάτων» που διόγκωσε το χρέος και έθεσε τις βάσεις για την κρίση στη χώρα. «Είχαμε έναν τρόπο λειτουργίας του πολιτικού συστήματος» συνέχισε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ.

Απαντώντας για τον χρόνο των εκλογών, ο υπουργός ΨΗΠΤΕ είπε ότι «οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. Ο Π. Καμμένος και οι βουλευτές του δεν θα στηρίξουν μια πρόταση δυσπιστίας και αυτός είναι ο μόνος τρόπος να σταματήσει η ζωή αυτής της κυβέρνησης» συμπλήρωσε και πρόσθεσε ότι αυτά τα θέματα έχουν κλείσει σημειώνοντας ότι «μπήκε ταφόπλακα στα σχέδια όσων νόμιζαν ότι με το Μακεδονικό θα προκαλούσαν κυβερνητική κρίση και όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότεροι πολίτες θα πείθονται ότι η συμφωνία είναι υπέρ της Ελλάδας».

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.