Παππάς: Προτεραιότητα η μη περικοπή των συντάξεων

-
39

Στην προτεραιότητα της ελληνικής κυβέρνησης να καταργηθεί το μέτρο της περικοπής των συντάξεων, αναφέρθηκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, σε συνέντευξή του. «Η προστασία των συντάξεων αποτελεί βασική στρατηγική επιλογή για την ελληνική κυβέρνηση. Το μέτρο αυτό καταργείται προτού καν γεννηθεί», είπε χαρακτηριστικά.

Εξάλλου, ερωτώμενος για τη στάση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, στο θέμα της ονομασίας της πΓΔΜ, ο κ. Παππάς σχολίασε ότι «η εξωτερική πολιτική ασκείται από τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών, με γνωστά και φανερά αποτελέσματα».

Επίσης, για το ενδεχόμενο να καταθέσει η ΝΔ πρόταση μομφής στη Βουλή με αφορμή το ονοματολογικό, ο υπουργός εξέφρασε την πεποίθηση ότι «καμία πρόταση μομφής με βάση το μακεδονικό δεν πρόκειται να τελεσφορήσει».

Τέλος, ο κ. Παππάς αναφέρθηκε στην ΕΡΤ, λέγοντας ότι το κρατικό κανάλι «είχε καταστεί για χρόνια όμηρος ιδιωτικών συμφερόντων» και ότι «η λήξη της ομηρίας αυτής έχει ενοχλήσει πολλούς». Μάλιστα, σχολίασε ότι «το να συζητάει κανείς με τη ΝΔ για τη βελτίωση της ΕΡΤ, είναι σαν να ανταλλάζει συνταγές μαγειρικής με κανίβαλους».