Παρέλαβε ο Σκουρλέτης, και άλλες παραιτήσεις θέλει η ΝΔ

-

Ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης παρέλαβε το πρωί τις αρμοδιότητες Προστασίας του Πολίτη από τον παραιτηθέντα αναπληρωτή υπουργό Νίκο Τόσκα.

Κατά την παράδοση, ο κ.Τόσκας έκανε έναν απολογισμό της θητείας του στο υπουργείο, τονίζοντας ότι από την πρώτη στιγμή είχε θέσει την παραίτησή του στον πρωθυπουργό.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε ότι αναλαμβάνει σε μία δύσκολη στιγμή. Δήλωσε επίσης ότι προτεραιότητα για την κυβέρνηση είναι να ανακουφίσει όσο είναι δυνατόν, αυτούς που αντιμετώπισαν τις συνέπειες της καταστροφικής πυρκαγιάς, αλλά να πάει και σε βάθος την έρευνα για τις αιτίες αυτής της ανείπωτης τραγωδίας.

Και άλλες παραιτήσεις ζητά η ΝΔ

«Οι ευθύνες για την τραγωδία στην Ανατολική Αττική έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας», επαναλαμβάνει σε νεώτερη  ανακοίνωσή της ΝΔ.

Προσθέτει επίσης ότι ο πρωθυπουργός «αρκείται σε μια παραίτηση με χρονοκαθυστέρηση και συνεχίζει να περιβάλλει με την εμπιστοσύνη του τον υπουργό Εσωτερικών, τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας και τον αρχηγό της Πυροσβεστικής. Όλοι τους, προφανώς, όπως και η περιφερειάρχης Αττικής, αισθάνονται άνετα στις θέσεις τους, έτοιμοι να διαχειριστούν την επόμενη κρίση».

 

 

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.