Πέθανε ο σπουδαίος Μπρούνο Γκαντς

-

Ο Ελβετός ηθοποιός Μπρούνο Γκαντς, ο οποίος διακρίθηκε σε ταινίες όπως «Τα Φτερά του Έρωτα» του Βιμ Βέντερς, «Η Πτώση» του Όλιβερ Χιρσμπίγκελ και «Μία αιωνιότητα και μία ημέρα» του Θόδωρου Αγγελόπουλου, πέθανε στη διάρκεια της περασμένης νύκτας, σε ηλικία 77 ετών στη Ζυρίχη.

«Ναι, σήμερα τις πρώτες ώρες της ημέρας», δήλωσε η ατζέντης του στο Γαλλικό Πρακτορείο, επιβεβαιώνοντας τον θάνατό του που ανακοινώθηκε από τη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung. «Είχε καρκίνο», πρόσθεσε η ίδια.

Ο Γκαντς διαγνώστηκε με καρκίνο του παχέος εντέρου το 2018 και άρχισε αμέσως τη χημειοθεραπεία, γεγονός που τον ανάγκασε να ακυρώσει την εμφάνιση του στο Φεστιβάλ του Σάλτσμπουργκ.

Γεννημένος στη Ζυρίχη από Ελβετό μηχανολόγο πατέρα και Ιταλίδα μητέρα ο Γκαντς εξελίχθηκε σε λαμπρό αστέρι του γερμανικού κινηματογράφου και της τηλεόρασης

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.