Πέτσας: Δεν θα ανακοινωθούν νέα μέτρα για τον κορονοϊό σήμερα

-

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, γνωστοποίησε πως δεν θα ανακοινωθούν νέα μέτρα για τον κορονοϊό σήμερα, Παρασκευή. «Το να φορτώνουμε συνεχώς μέτρα τον πληθυσμό και να μη φροντίζουμε για την πιστή τήρησή τους, θα είναι προβληματικό και ενδεχομένως μπούμερανγκ», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, και συνέχισε αναφερόμενος στην κατάσταση στην Περιφερειακή Ενότητα Αττικής.

«Στην Αττική υπάρχει μια πίεση, όμως αυξάνονται οι ΜΕΘ», είπε, συμπληρώνοντας πως η αύξηση κρουσμάτων παραμένει σταθερή. Έκρινε πως ο κόσμος έχει αρχίσει να κουράζεται από τα μέτρα, προειδοποίησε, όμως, πως θα υπάρξει έξαρση κρουσμάτων αν ο κόσμος σταματήσει να φορά τη μάσκα του σε εσωτερικούς χώρους. Όσον αφορά στην χρήση μάσκας και σε εξωτερικούς χώρους, είπε και αυτός – όπως έκανε και ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, χθες – πως είναι μέτρο το οποίο εξετάζεται. «Μπορεί να εξεταστεί η διεύρυνση του ωραρίου καταστημάτων μέχρι τη 01:00», ενημέρωσε, παράλληλα.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.