Πότε θα μιλήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί στην ΔΕΘ

-

Εφέτος δεν θα πραγματοποιηθεί η 85η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης λόγο του κορονοϊού. Στη θέση της η ΔΕΘ-HELEXPO διοργανώνει ένα πολιτικό-οικονομικό φόρουμ το «Thessaloniki Helexpo Forum» που θα διεξαχθεί από τις 11-20 Σεπτεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Το πολιτικό σκέλος του Forum ξεκινά το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στις 19:00 με την ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός θα παραθέσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι.

Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στις 20:00 θα μιλήσει ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, την Τετάρτη 16 του μηνός επίσης στις 20:00 η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά και την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου το Thessaloniki Helexpo Forum θα φιλοξενήσει στις 20:00 τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, θα εκφωνήσει ομιλία το μεθεπόμενο Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, και στις 20 Σεπτεμβρίου θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.