"Αρνητής μάσκας" έστειλε στο νοσοκομείο καθηγητή του παιδιού του

-

Σωματική επίθεση γονέα εναντίον καθηγητή καταγγέλλει ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες το 11χρονο αγόρι πήγε στο σχολείο με τον πατέρα του χωρίς μάσκα και ο καθηγητής που  στεκόταν στην είσοδο, είπε στο παιδί να βάλει μάσκα. Ο πατέρας εξύβρισε τον καθηγητή και στη συνέχεια του έδωσε μια πολύ γερή κουτουλιά. Ο καθηγητής χρειάσθηκε δύο ράμματα. Οι διδάσκοντες σκέφτονται να προβούν σε καταγγελία στην Αστυνομία, αλλά δεν θέλουν και να οξύνουν περισσότερο τα πνεύματα, καθώς θα είναι εις βάρος και του παιδιού.

O Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελ. Βενιζέλου εξέδωσε πάντως ανακοίνωση για το περιστατικό αναφέροντας τα εξής:

«Ο Σύλλογος διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου σήμερα 14/09/2020 καταγγέλλει και καταδικάζει την αναίτια και βίαιη σωματική και λεκτική επίθεση γονέα εναντίον συναδέλφου του σχολείου μας, η οποία έλαβε χώρα στον αύλειο χώρο κατά την προσέλευση των μαθητών για τον αγιασμό.

»Συνεπεία του άνωθεν συμβάντος, ο συνάδελφος μετέβη στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Το γεγονός συνέβη λόγω της άρνησης του γονέα να συμμορφωθεί προς τις αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας δε θα ανεχθεί τέτοιες βίαιες συμπεριφορές και θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να προστατέψει τα μέλη του με κάθε νόμιμο και δίκαιο μέσο».

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.