"Αστέρι" ο Πούτιν με το νέο Καλάσνικοφ

-

Το ταλέντο του στη σκοποβολή επέδειξε ο Βλαντίμιρ Πούτιν, δοκιμάζοντας το νέο Καλάσνικοφ για ελεύθερους σκοπευτές και, όπως μετέδωσε η ρωσική κρατική τηλεόραση, πέτυχε τον στόχο του πάνω από μια φορά στις δύο.

Στα πλάνα, ο Πούτιν εμφανίζεται με προστατευτικά γυαλιά και κάσκα για την προστασία της ακοής του, την ώρα που στοχεύει μέσα από τη διόπτρα του νέου Καλάσνικοφ, το οποίο ονομάζεται  Ζβίζντα, δηλαδή «Αστέρι».

Το τηλεοπτικό δίκτυο Ρωσία 24 μετέδωσε επίσης ότι «ο στόχος ήταν τοποθετημένος σχεδόν στη μέγιστη απόσταση» του βεληνεκούς του τουφεκιού, και ότι ο Πούτιν επέδειξε τεχνική επαγγελματία. Κράτησε δηλαδή την αναπνοή του «καθώς έριχνε, ανάμεσα σε δύο χτύπους της καρδιάς κάθε φορά», όπως ακριβώς εκπαιδεύονται οι ελεύθεροι σκοπευτές. Ο Ρώσος πρόεδρος «πυροβόλησε πέντε φορές και πέτυχε τον στόχο πάνω από τις μισές», ανέφερε το ίδιο ρεπορτάζ.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.