"Εκτέλεση" στη Ζάκυνθο με στόχο ανδρόγυνο: Ψάχνουν στο παρελθόν του συζύγου

-

Νεκρή είναι η 37χρονη ξενοδόχος και συνιδιοκτήτρια τουριστικού σκάφους και καταδυτικών επιχειρήσεων που την πυροβόλησαν σήμερα το πρωί στη Ζάκυνθο, ενώ επέβαινε σε δίκυκλο με τον σύζυγό της. Εκείνος νοσηλεύεται σε κρισιμη κατάσταση.

Οι δύο δράστες (επίσης σε μοτοσικλέτα) έμοιαζαν αστυνομικοί (λόγω στολής και κράνους) και τους είχαν στήσει ενέδρα σε εξοχικό δρόμο όπου πυροβόλησαν τα θύματά τους πανω απο οκτώ φορές. Η δολοφονική ενέργεια έγινε κοντά στον Αγιο Σώστη, στη νότιο Ζάκυνθο.

Το ζευγάρι διαχειριζόταν από κοινού τουριστικές επιχειρήσεις και είχαν ένα μικρό παιδί -ήταν ο δεύτερος γάμος του 53χρονου. Η 37χρονη ήταν πέρσι και υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας, είχε καταθέσει παλιότερα στην Αστυνομία για ληστεία στην περιοχή και "εκεί" αναζητούνται τα πιθανά κίνητρα του φόνου, χωρίς να αποκλείονται και άλλα.

Σύμφωνα με τα εως τώρα στοιχεία η γυναίκα ξεψύχησε επι τόπου αλλά ο άνδρας κατάφερε και έτρεξε τραυματισμένος έως το σπίτι ενός φίλου του στην περιοχή από όπου κάλεσε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.