"Βλέπει" αύξηση δανεισμού ο Τζόνσον για να κάνει έργα

-

Ο Μπόρις Τζόνσον, δηλώνει διατεθειμένος να αυξήσει τον κρατικό δανεισμό για την χρηματοδότηση έργων υποδομών και την προώθηση της ανάπτυξης αν εκλεγεί από το Συντηρητικό Κόμμα για να διαδεχθεί την Τερέζα Μέι στην πρωθυπουργία της Βρετανίας.

Ο Τζόνσον, ο οποίος θεωρείται το φαβορί για τον πρωθυπουργικό θώκο έναντι του αντιπάλου του, του υπουργού Εξωτερικών Τζέρεμι Χαντ, σημείωσε σε δηλώσεις που έκανε στο Sky News ότι υπάρχουν χρήματα που θα μπορούσαν να δαπανηθούν για δημόσιες υπηρεσίες και ότι επίσης θα ήταν διατεθειμένος να δανειστεί με χαμηλά επιτόκια για το σωστό έργο.

"Αν είναι να δανειστούμε για να χρηματοδοτήσουμε ένα σπουδαίο σχέδιο υποδομών, και υπάρχει η δυνατότητα να δανειστούμε με χαμηλά επιτόκια προς μακροπρόθεσμο όφελος της χώρας, τότε θα πρέπει να τα υλοποιήσουμε", δήλωσε.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.