Σε απεργία πείνας ο πρόεδρος της Κοινότητας Μόριας

-
160

Σε απεργία πείνας έξω από τη γενική γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κατέβηκε από σήμερα Κυριακή ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μόριας, Νίκος Τρακέλλης.

Με μια επιγραφή που γράφει «ΜΟΡΙΑ SOS ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ» ο κ. Τρακέλλης δηλώνει ότι οδηγήθηκε σε αυτήν την απόφαση με αφορμή την σημερινή πυρκαγιά που έκαψε άλλα δέκα στρέμματα ελαιώνα έξω από τον καταυλισμό των παράτυπων μεταναστών και προσφύγων.

Ο πρόεδρος της Μόριας με δηλώσεις του στο ΑΠΕ σημειώνει ότι εξαιτίας του καταυλισμού «έχει καταστραφεί κάθε έννοια ζωής στο χωριό με υγεία και ασφάλεια», ενώ αναφερόμενος στις συναντήσεις του με στελέχη της κυβέρνησης λέει ότι παίρνει συνεχώς υποσχέσεις για αποσυμφόρηση.

«Μας κοροϊδεύουν όλοι, εδώ και στην Ευρώπη. Μας κοροϊδεύουν. Οι κάτοικοι είναι έτοιμοι να πάρουν το νόμο στα χέρια τους. Προσπαθούμε να συγκρατήσουμε την τοπική κοινωνία, να διατηρήσουμε την όποια κοινωνική συνοχή έχει απομείνει», λέει ο κ. Τρακέλλης δηλώνοντας ότι  θα παραμείνει έξω από τη γενική γραμματεία που αποτελεί τον εκπρόσωπο του κράτους στο νησί.