Σε καραντίνα ο δήμος Σπάρτης και η περιφέρεια Αργολίδας

-
Ελπιδοφόρα θεραπεία με βλαστοκύτταρα κατά του κορονοϊού

Σε καθεστώς αυστηρότερου lockdown μπαίνει η περιφέρεια Αργολίδας και ο δήμος της Σπάρτης από αύριο, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων στις ανωτέρω περιοχές το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Συγκεκριμένα, από αύριο απαγορεύεται η μετακίνηση εκτός των ορίων της Π.Ε. Αργολίδας και του δήμου Σπάρτης, εξαιρουμένης της μετακίνησης για λόγους υγείας. Από τις 18:00 έως τις 05:00 ισχύει απαγόρευση οποιασδήποτε μετακίνησης πολιτών εντός της Π.Ε. Αργολίδας και του δήμου Σπάρτης, εξαιρουμένων των εργαζομένων και οι οποίοι θα μπορούν μόνο να μετακινούνται από την οικία τους προς την εργασία τους και αντιστρόφως με αποκλειστική άδεια του εργοδότη τους. Αναστέλλεται η πραγματοποίηση θρησκευτικών τελετών και η λειτουργία του λιανεμπορίου και λοιπών καταστημάτων.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.