Στην μη ανάμειξη της Βραζιλίας στην κρίση της Βενεζουέλας ελπίζει η Μόσχα

-

Η Μόσχα ωσία αναμένει ότι η Βραζιλία δεν θα αναμειχθεί στην κρίση της Βενεζουέλας, σύμφωνα με τον Ρώσο πρεσβευτή στην χώρα, Σεργκέι Ακόποφ.

Οι δηλώσεις του Ρώσου διπλωμάτη έγιναν στο πρακτορείο ειδήσεων Sputnik για την ημέρα της ρωσικής διπλωματίας, που εορτάζεται αύριο, 10 Φεβρουαρίου.

«Ελπίζουμε ότι οι παραδοσιακές και θεμελιώδεις αρχές που καθοδήγησαν την διπλωματία της Βραζιλίας για δεκαετίες και κυρίως η μη παρέμβαση στα εσωτερικά ζητήματα άλλων χωρών, η μη χρήση μονομερών και παράνομων οικονομικών μέτρων κι άλλων κυρώσεων κατά κυρίαρχων κρατών από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, θα εξακολουθήσουν να αποτελούν την βάση της γραμμής που θα ακολουθήσει η Βραζιλία στην κρίση της Βενεζουέλας. Οι πρόσφατες δηλώσεις ηγετών της Βραζιλίας, ενθαρρύνουν την αισιοδοξία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρώσος διπλωμάτης.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.