Στο νοσοκομείο ο 83χρονος Σπύρος Φωκάς

-

Ο Σπύρος Φωκάς, ένας από τους λίγους Έλληνες ηθοποιούς που έκαναν σημαντική διεθνή καριέρα, διακομίσθηκε με υποψία εμφράγματος στο νοσοκομείο της Κορίνθου.

Ο άνθρωπος που έπαιξε σε πάνω από 150 ελληνικές και ξένες παραγωγές,  ζούσε την τελευταία εβδομάδα με κομμένο ρεύμα και δεν είχε ουτε ψυγείο ουτε ανεμιστήρα, όπως γνωστοποίησε η συμβία του στο Καλαμάκι της Κορινθίας.

Ο Σπύρος Φωκάς αισθάνθηκε δυσφορία και έντονους πόνους στην καρδιά, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου τέθηκε υπό παρακολούθηση.

Η σύζυγός του, Λίλιαν Παναγιωτοπούλου, είπε ότι "ο Σπύρος ένιωθε δυσφορία, γιατί μας είχαν κόψει και το ρεύμα. Είχε φτάσει 1.500 ο λογαριασμός και δίναμε έναντι κάθε μήνα, αλλά τελικά μας το κόψανε. Ο Σπύρος έχει και πνευματικά δικαιώματα από τις τόσες ταινίες που είχε παίξει στον ιταλικό κινηματογράφο. Ωστόσο, επειδή χρωστούσε στην εφορία, όλα αυτά τα λεφτά παρακρατήθηκαν. Αποτέλεσμα, να μην έχουμε ούτε ένα ευρώ να ζήσουμε. Όλα αυτά προκάλεσαν στεναχώρια, δυσφορία και πόνους στην καρδιά στον Σπύρο. Δεν είχαμε ούτε φως, ούτε ψυγείο, ούτε έναν ανεμιστήρα για να αισθάνεται ο Σπύρος καλά», κατέληξε.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.