Συνάντηση Μητσοτάκη με το οικονομικό επιτελείο, ενόψει προγραμματικών

-

Σύσκεψη με τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα και τους υφυπουργούς, Απόστολο Βεσυρόπουλο, Θεόδωρο Σκυλακάκη και Γιώργο Ζαββό, έχει σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αντικείμενο της συνάντησης είναι η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, ενόψει των προγραμματικών δηλώσεων, με αιχμή τις προτεραιότητες και ιδιαίτερα το φορολογικό νομοσχέδιο.

Συσκέψεις, με το ίδιο αντικείμενο, είχε την Παρασκευή ο υπουργός Οικονομικών Χρίστος Σταϊκούρας με τους υφυπουργούς Απόστολο Βεσυρόπουλο και Θόδωρο Σκυλακάκη.

Την ερχόμενη εβδομάδα ο υπουργός Οικονομικών θα συναντηθεί, στο περιθώριο του συνεδρίου του Economist, με τους εκπροσώπους των θεσμών και τον επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ, ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον επίτροπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Πιέρ Μοσκοβισί.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.