Συνάντηση Τραμπ-Μπολσονάρου μέσα στον Μάρτιο

-
Μπολσονάρου: Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο πίσω από τις φωτιές στον Αμαζόνιο!

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρο θα επισκεφτεί τον Λευκό Οίκο στις 19 Μαρτίου για μια συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο κ. Μπολσονάρο θα μιλήσει με τον Αμερικανό πρόεδρο για όλα τα τρέχοντα θέματα καθώς και για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη Βενεζουέλα.

Ο Βραζιλιάνος πρόεδρος Μπολσονάρο έχει εκφράσει ανοιχτά τον θαυμασμό του για τον Τραμπ, και σε τηλεφωνική τους επικοινωνία έπειτα από την νίκη του ακροδεξιού ηγέτη στις προεδρικές εκλογές του Οκτωβρίου, οι δύο ηγέτες μίλησαν για την «ισχυρή δέσμευσή τους να εργαστούν πλάι-πλάι» σε ζητήματα που επηρεάζουν τις χώρες τους.

Πριν ακόμη την ανάληψη των καθηκόντων του τον Ιανουάριο, ο Βραζιλιάνος πρόεδρος είχε ταχθεί ενάντια στην κυβέρνηση του Νικολάς Μαδούρο στην Βενεζουέλα και έκτοτε έχει εντείνει την κριτική του.

Η Βραζιλία συγκαταλέγεται στις περίπου 50 χώρες που αναγνωρίζουν τον ηγέτη της βενεζουελανής αντιπολίτευσης Χουάν Γκουαϊδό ως μεταβατικό πρόεδρο της Βενεζουέλας , συμπλέοντας με την πολιτική της Ουάσινγκτον.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.