Ταξίδι στις εντυπωσιακές λίμνες των ΗΠΑ

-

Ο φωτογράφος Nathaniel Wise χρησιμοποιεί μια φωτογραφική μηχανή ως μέσο για να εξερευνήσει τον όμορφο πλανήτη μας. Σήμερα ζει στη περιοχή Northwest Pacific των ΗΠΑ και καταγράφει εκπληκτικά αξιοθέατα από τα βουνά, τα δάση και τις λίμνες της περιοχής. Μία από τις πιο εντυπωσιακές εικόνες του είναι μια σκηνή του Diablo Lake Overlook στο Εθνικό Πάρκο North Cascades της Ουάσινγκτον. Εκεί, είδε το πιο γαλαζωπό νερό που είδε ποτέ, με φόντο τα σμαραγδένια αειθαλή δέντρα.

Το Diablo Lake Overlook είναι μια δημοφιλής τοποθεσία για τους φωτογράφους και τους ταξιδιώτες, λόγω του ασυνήθιστου χρωματισμού του. "Είναι ένα εντυπωσιακό μπλε-πράσινο χρώμα λόγω της παγετώδους απορροής από τις γύρω κορυφές", εξηγεί ο Wise, "και μια από τις πιο ζωντανές λίμνες που έχω δει ποτέ."

Πηγή: mymodernmet.com

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.