Τερέζα Μέι: Απόψε καθορίζουμε εάν τιμούμε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος

-

 Απόψε θα καθορίσουμε εάν θα προχωρήσουμε μπροστά με μια συμφωνία που τιμά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για το Brexit ανέφερε πριν λίγο ενώπιον των Βρετανών βουλευτών η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι.

Σύμφωνα με την ίδια, πρόκειται για μια ιστορική απόφαση που θα ορίσει το μέλλον της χώρας για πολλές γενεές. Παραλλήλως η Μέι επισήμανε ότι ένα δεύτερο δημοψήφισμα θα οδηγούσε σε μεγαλύτερο διχασμό και τόνισε ότι δεν πιστεύει πως οι Βρετανοί πολίτες ψήφισαν υπέρ της αποχώρησης από την ΕΕ χωρίς να υπάρχει συμφωνία.

Η επικεφαλής της βρετανικής κυβέρνησης σημείωσε ακόμη ότι η συμφωνία θέτει τα θεμέλια για μια άνευ προηγουμένου οικονομική σχέση με την ΕΕ και σημείωσε ότι οι επιλογές δεν θα αλλάξουν μέσω της διεξαγωγής γενικών εκλογών. Επανέλαβε τέλος για άλλη μία φορά ότι δεν υπάρχει εναλλακτική συμφωνία.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.