Θεοδωράκης: Θα ψηφίσω πρόταση μομφής της ΝΔ κατά της κυβέρνησης Τσίπρα

-

«Δεν είναι όλα ρόδινα» στη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά θα είναι όλα καλύτερα δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, τονίζοντας παραλλήλως ότι θα υπερψηφίσει τυχόν πρόταση μομφής της ΝΔ, αλλά κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο Σταύρος Θεοδωράκης επεσήμανε ότι είναι αντίθετος στην κυβέρνηση Τσίπρα και δεν την βοηθά με την στήριξη της Συμφωνίας των Πρεσπών. Τόνισε όμως, ότι αν υπάρξει πρόταση μομφής από την ΝΔ, ο ίδιος θα την υποστηρίξει, καταψηφίζοντας την Κυβέρνηση.

Αναφερόμενος στην Συμφωνία των Πρεσπών με αφορμή την κριτική περί παραχώρησης δικαιωμάτων «μακεδονικής ιθαγένειας και εθνικότητας» στους Σκοπιανούς, παραδέχθηκε ότι σε μια διαπραγμάτευση δεν τα κερδίζεις όλα, καθώς υπάρχει η ανάγκη του συμβιβασμού.

Ερωτηθείς για την διάλυση της ΚΟ του Ποταμιού είπε: «εγώ δεν ήθελα να συμβιβαστώ, είχα εύκολες λύσεις είτε να προσδεθώ στον ΣΥΡΙΖΑ είτε στην ΝΔ. Εγώ επέλεξα τον δύσκολο δρόμο, διότι αυτήν την ώρα το συμφέρον της χώρας είναι να λύσουμε αυτό το πρόβλημα της χώρας».

Τέλος διαβεβαίωσε ότι το Ποτάμι θα κατέβει αυτόνομα τόσο στις εθνικές εκλογές όσο και στις ευρωεκλογές.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.