Την αποχώρηση του Ποταμιού από το Κίνημα Αλλαγής εισηγήθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης

-

Σε εξέλιξη είναι στο Μέγαρο Μουσικής η κρίσιμη συνεδρίαση της Μεγάλης Συνέλευσης των Αντιπροσώπων (ΜΕΣΥΑ) του Ποταμιού, στην οποία αναμένεται να αποφασιστεί επισήμως η αποχώρηση από το Κίνημα Αλλαγής.

Η συνεδρίαση, που είναι κλειστή, ξεκίνησε με ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, εισηγήθηκε στα στελέχη του κόμματος την αποχώρηση από το Κίνημα Αλλαγής. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε ότι ο αρχικός του στόχος να διευρυνθούν οι δυνάμεις του Κινήματος Αλλαγής δεν επετεύχθη και συνεπώς θεωρεί ότι η καλύτερη λύση, την δεδομένη στιγμή, είναι το «διαζύγιο».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης εξήγγειλε συνέδριο του κόμματος από τον Σεπτέμβριο, για να αποφασιστεί η περαιτέρω αυτόνομη πορεία του, και διέψευσε τα σενάρια ότι έχει προχωρήσει σε συμφωνία με την ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η διαδικασία συνεχίζεται με ομιλίες βουλευτών, ευρωβουλευτών και στελεχών, ενώ αργότερα θα γίνει ψηφοφορία για τη λήψη των αποφάσεων.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.